Wie ben ik?

Mijn naam is Eline. Zolang als ik me kan herinneren, houd ik van organiseren. Bij vriendinnetjes ruimde ik graag hun bureau op en thuis maakte ik lijstjes van wat er welke dag moest gebeuren. En nu nog kan ik ontzettend genieten van opruimen en ordenen. Zo help ik anderen ook graag met het reorganiseren van hun woningen.

Waarom professional organizing?

Organiseren leidt tot meer ruimte: in de omgeving, maar ook in het hoofd. Het zorgt er uiteindelijk voor dat je minder tijd en energie kwijt bent aan voor jou onbelangrijke spullen, welke je dan kunt besteden aan dingen die er voor jou toe doen.

Bovendien herontdek je wat er allemaal in huis is. Door op te ruimen ontdoe je je van overbodige spullen. Daar kun je anderen weer blij mee maken, want wat voor de een overbodig is, is voor de ander een geschenk.

Organiseren geeft daarnaast inzicht in hoe we met spullen omgaan: moet alles dat het huis in komt bewaard worden of is het mogelijk afstand te doen van spullen die geen toegevoegde waarde hebben? Ik help graag mensen hierin een balans te vinden.

Daarom ben ik Helder Organizing begonnen. Ik help rust en ruimte in je omgeving te creëren, zodat je je licht, fris en helder voelt.

Achtergrond

Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in organizing: in mijn eigen planning en fysieke omgeving, maar ook door het helpen van familie en vrienden. In 2016 heb ik de basiscursus Professional Organizer bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers) gevolgd. Daarnaast blijf ik cursussen volgen en boeken lezen over het onderwerp.