Wat kan Helder Organizing voor jou betekenen?

Helder Organizing helpt je met het:

organiseren van chaos in huis en/of op kantoor
in- en uitpakken tijdens een verhuizing
opruimen van je computer en/of e-mails

Werkwijze

Allereerst kom ik langs voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we je huidige situatie en wensen. Ook bekijken we de ruimtes waar we aan gaan werken. Aan de hand daarvan wordt het plan van aanpak bepaald. Vervolgens, als het van beide kanten klikt, maken we een vervolgafspraak.

Tijdens een opruimsessie oordeel ik niet en waarborg ik je privacy. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens.

Het produceren, bestaan en vernietigen van spullen hebben een grote impact op het milieu. Daarom wordt tijdens een sessie van de volgende principes uitgegaan: reduce, reuse, reorganize. Dit is bovendien voordeliger voor jouw portemonnee, omdat er geen ingewikkelde opbergsystemen aangeschaft hoeven te worden. Simplicity is the key.

Reduce. Spullen worden eerst gesorteerd. Zo komt er overzicht: wat kan weg en wat kan blijven? Spullen die weg mogen, krijgen een nieuwe bestemming.

Reuse. Sommige dingen kunnen een nieuwe functie krijgen. Samen kijken we op een creatieve manier naar de mogelijkheden die er zijn.

Reorganize. Alles krijgt een eigen, logische plek. Zo kun je alles makkelijk terugvinden en hoef je geen energie te steken in rondslingerende spullen of in een chaotische kast.

Een blijvend resultaat is het doel. Met tips en adviezen blijf je georganiseerd. Mocht er behoefte aan zijn, is er altijd nazorg of een vervolgsessie mogelijk.